Post by natpoiriecepba on Feb 7, 2022 3:17:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Monster Legends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Monster Legends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ varalice povećavaju sve ▞▞▞
▞▞▞ Monster Legends 2022 version ▞▞▞
Nisam imao ništa osim problema otkako sam ponovno počeo igrati. Dao sam jednu od ponuda i još uvijek nisam dobio 1600+ dragulja koje je obećao. Zatim su me pitali u čemu je ja mislim da je problem. (kada su oni ti koji bi trebali znati, to je njihova aplikacija.) Također je frustrirajuće ne mijenjati čudovišta s drugim čudovištima u staništima i nema načina da uredite izgled vašeg zemlja je glavna varka. Igrao sam 5 godina, nikad nisam imao toliko problema do sada, što se dogodilo?
Ovoj igri dajem pet zvjezdica, ima sve moje omiljene kreatore sadržaja i aktivna je igra ako vam je dosadno igrati ovu igricu je zabavna. Sviđa mi se jer mi je poput izazova i pokazuje mi da nije sve besplatno, morate raditi za hranu i dragulji i zlato i jaja to je zabavno, trebali biste to igrati i zabaviti se s tim!!!
Iskreno, ne sviđa mi se novi izgled nekih čudovišta. I općenito novi izgled igre. Bez uvrede... Jednostavno ne sjeda kako treba. Stari izgled izgledao je slađe. Osim te zajedljivosti, prilično je dobar!
Je li bog
Vrlo dobra igra osim toliko iskačućih prozora koji žele da kupujete stvari novcem. Ali osim što je zabavno
Monster Legends Стратегије rhh
Ova igra je bila tako dobra kad sam igrao otprilike 2016., ali je trenutno igram i doslovno ne mogu dobiti padt level 10 čak ni s Komocatom. Znam što su učinili, ali preteško je, i ne mislim da sam loš i preteško je, nemoguće je. Ne možete rano dobiti vodena čudovišta bez dragulja. Čini se kao graba za smeće sada u usporedbi s onim što je nekad bila.
Igra je prezakon na Facebooku sam lv 40+ , a sad se nemogu povezati s kompom
Odrisalo mi cudovista
To je najbolja igra, samo mislim da tajmer za nova čudovišta ne bi trebao biti toliko dug.
Mislim da je stoga aplikacija stvarno nevjerojatno vrijedna preuzimanja, uglavnom jer je stvarno zabavna za ljude koji pokušavaju proći vrijeme i pomalo postaju zavisni.
Ok je.
Zurio sma
Preuzmite starije verzije APK datoteke za aplikaciju Monster Legends.
Monster Legends je MMORPG za Android, iOS i Facebook gdje okupljate vojsku čudovišta za bitku protiv drugih igrača iz cijelog svijeta.
OGLASI SADA SVUDA!! Izgubili ste zvijezdu, bilo je više nego dovoljno oglasa za početak, sada su dodali još više oglasa nakon što radite stvari poput provjere inventara, hranjenja čudovišta, borbe u tamnicama ili pvp-a, ili hrpa drugih stvari koje su bile normalne igre, sada imaju toliko oglasa da GUBIJE ZABAVU KOJU JE NEKADA IMALA!! molim te popravi ovo, jednostavno je smiješno!
Ne mogu otvoriti igru.
Monster Legends ~ MidWest Monsters · Home. Welcome Guest. Please Login or Register. Navigation, Home, Forum · Help · Search · Calendar.
Za sada pristojna igra. Željela bi da je dragulje lakše nabaviti i da kombiniraju mjesečne karte po sniženoj cijeni. $70 - $100 mjesečno je skupo za igru. Želja da su uzgojni događaji također duži. Previše brzo nikad ne traje! Greška za greškom. Pogotovo s nagradama za videozapise, a nagrade za prikupljanje ne registriraju se stalno. Potpuno neugodno! Umorni ste od toga da morate platiti čudovište da dovrši knjigu umjesto da imate pravu priliku da ih zaradite ili izradite. Trošiti 200 dolara mjesečno je glupo.
Igre u 2 auta - Jostovka
Nekoć sam igrao ovu igru cijelo vrijeme, ali sada je ne mogu igrati jer kada uđem u aplikaciju ona se samo ruši, a čak sam i na računalu, tako da.. ovoj igri treba neke LUD popravke kašnjenja ili inače ne mogu igrati više i trošim preko 200 dolara za ovu igru
Sviđa mi se to je tako zabavno igrati ima toliko različitih čudovišta i najbolja stvar u vezi s tim je što postoji mnogo različitih vrsta načina u kojima možete igrati. Također ima vrlo dobre značajke i grafiku, predlažem vam igraj to.
to je u redu zabavna igra koja će izgubiti puno vremena kad god vam treba vremena da prođete, postat ćete ovisni o ovoj igri frfr jako mi se sviđa
Igra koja je prije nekoliko godina najavljena kao Gods & Monsters ... koje je Nintendo imao za The Legend of Zelda: Breath of the Wild.
Igra je izvrsna ima jako dobru borbu i smisao ali ima dosta pogrešaka alu sve u svemu dobra je i jako mi se sviđa. I bih preporučio svima
Igrao sam ovo od 2014. i gotov sam moj tim je izbrisan jer nije bio aktivan i nije trošak novog tima ono što otežava, već ako ikada ima manje od 4 aktivna člana dulje od 7 dana gubite tvoj tim ne gubi vrijeme, igra je ionako teška i ja se neću vratiti
Sažetak: Dobra pretpostavka, ali šiljci poteškoća postavljaju se kako bi se potaknulo na kupnju premium valute. Visoko plaćena igra za pobjedu u stilu pokemona. U glavnoj priči počinjete udarati u masivne zidove gotovo odmah, a jedini načini na koje ćete ih probiti su ograničeni vremenom za resurse i vremenom i srećom za čudovišta visokog ranga. Ili biste mogli zaobići oba ova problema samo plaćanjem velike količine dragulja koji su daleko preskupi da biste u potpunosti preskočili ove dvije prepreke.
Malo je zabavno, ali da biste došli do viših razina, potrebno je 2-7 dana za izleganje jaja i nadogradnju stvari. Eh samo izgubio svaki razlog za igranje više od. 3 minute svakih nekoliko dana.
Recenzije Top 3 Najboljih Aplikacija za Praćenje Mobitela; Aplikacije za koje Apple tvrdi da ih morate imati na iPhoneu; MONSTER LEGENDS CAPTURED LIVE.
Fixujte se!
Monster Legends Strategy nnw
Jo
Zabavna igra, ali čini se da joj treba toliko vremena da napreduje.
Super igra bio 80 lvl nemrem se sjetit lozinke za fb i ode acc u ***** Ak maknemo to sa strane igrica je ok
napravili ste promjene koje nisu baš dobre. povećali ste količinu potrebnu za dobivanje dragulja za brzi rast. a tamnice za preživljavanje sada su neprijatelji. tako da ih ne stignem igrati. a moja najveća ljutnja je što se ne širite i dopuštate samo 90 staništa. Vaše društvo je pohlepno. Ne mogu si priuštiti da platim vaše novo proširenje. Loše je što se ne može zaraditi. Trenutno sam jako iziritiran igrom. Imao sam 120 dragulja...koristio sam 4 za jedan od kamenja i sada imam samo 1 dragulj.
Empire Warriors TD Valute i Dijamant besplatno - MrKingCoin
Budući da postoji neprestani baraž traženja ocjene, dat ću je. Igra je zabavna. Uglavnom mi se sviđa. Neka podešavanja bi ga poboljšala. 1., prestani tražiti ocjenu svaki put kad se prijavim. To je neugodno. 2., negdje oko 18. razine igra vas počinje pritiskati da se pridružite timu. Nitko ne prihvaća prijave dok ne postanete puno jači. Zašto je to problem? Dnevni ciljevi zahtijevaju timsku misiju da ih sve dobijete i prikupite dragulje. Nema tima, nema besplatnih dragulja koliko god igrali
Prodajem profil za igru Monster legends.Level 88, preko 30 legendary monstera plus stotine drugih.sva ostrva kuoljena.Cijena po dogovoru.
Volim ovu igru, ali zajednica je uništava. Od 31. svibnja 2020. uklonjen sam iz 34 grupe nakon što sam ih gurnuo više krugova bez razloga i izgubio sam na 7 mitskih čudovišta jer nemam cijeli tim čudovišta razine 100. Želim voljeti ovu igru, ali ne mogu. Ne dok se nešto ne učini u vezi s uklanjanjem svih ljudi istog dana kada se pridruže grupi i pomognu koliko mogu, izgubivši stotine dijamanata i ne dobivši NIŠTA za trud.
Mislim da bi za neke stvari trebalo biti potrebno manje vremena i jeftinije, dragulji nisu nemogući, ali da biste dobili velike količine morate ih kupiti što razumijem, ali to je jako skupo, poput 100 dolara samo za manje od 2.000 dragulja, ako to učinite napravi nešto vrijedno 100$ mabye, trebalo bi biti bolje kao "100$ za 5k dragulja" ili tako nešto
Znam ovu igru 3 godine. Volim igru kada radi ispravno i prije svega novog. Više ne radim više igrača jer su sva čudovišta previsoka i ne mogu pobijediti, a tu je i Dugan koji rade istu stvar pa ja ne mogu pobijediti. Onda su mi prije otprilike mjesec dana uzeli 200 dragulja i neće ih vratiti. Sve sam to prijavio i nikad mi se ne javljaju. Pa možda pazi što radiš. Koristite svoje dragulje kada ih dobijete. Rekao sam im da ću to učiniti ako mi se jave. Za mene je ovo igra koju ne želite dugo igrati.
O čemu je Igra čudovišta Legends? Igraju se u vašem web pretraživaču preko Facebook-a ili putem Android i iOS aplikacija igre, Monster Legends vam omogućava da
Postoji mnogo legendi o čudovištima i naša priča vas neće iznenaditi u Monster Legends. Stari čarobnjak će vam to reći, ali samo za to.
Ovo je najgora igra ikad, propusnica je preskupa i nema prodaje u zadnji čas. Barem napravite redovnu propusnicu za to 5,99 i premium monster pass 10,99 u zadnji tren, kao da možda završi za 2 dana i onda možete napraviti zlatni prolaz 5,99 i premium 10,99, dobili biste više novca jer bi ljudi htjeli kupiti vaš jeftiniji posao. Učinite to, jer bi to bilo sjajno za vaš posao i vaši igrači će biti sretni, hvala, ~A igrač
To je vrlo zabavna igra, ali jedina mana je što je teško dobiti dragulje
Bolji je čudovište 500
Ne isplati se više igrati osim ako nemate ništa protiv trošiti stotine dolara mjesečno, doslovno. Igrao sam ovu igru više od pet godina. Stalno sam bio među prvih deset u multiplayer pvp-u na svijetu posljednje tri godine. Da biste bili konkurentni u igri, trebate potrošiti stotine dolara mjesečno, doslovno, i igrati brojne sate dnevno, doslovno. Mehanika u pvp bitkama je užasna, a sustav rangiranja još gori. Ne gubite vrijeme ili novac. nažalost jesam.
Goat Simulator Szimulációs játékok ossm
Dobio sam predložak koji su slijedili za ovu igru i sviđa mi se ono što su pokušali napraviti dodavanjem tamnica i drugih mini-igara. Problemi se počinju javljati ubrzo nakon što prođete prva dva početnička jaja. Vrijeme izleganja čak i za "starter" čudovišta je smiješno dugo. Čini se da ne slijede linearnu progresiju, samo su dugo pokušavali natjerati vas da koristite premium valutu. Uzgajao sam Legendaryja i ne mogu biti dovoljno uzbuđen da čekam da se izleže. Ne hvala.