Post by natpoiriecepba on Feb 7, 2022 2:55:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Incoming! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Incoming! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod birçok mücevher ▞▞▞
▞▞▞ Death Incoming! 2022 version ▞▞▞
Çok kötü bir kim kurduysa Allah bele oluyorsun insanları insanlarla kötü bir şekilde kötü oluyor anneler babalar lütfen çocuklarına bu oyunun öğretmenin
Bu, TÜM REKLAMLAR DIŞINDA akılsızca oynadığım bir şey olabilecek başka bir oyun. Şimdi burada burada bir çift demek istemiyorum. Bu, çoğu oyun için anlaşılabilir ve normaldir. Bu sabit! Zamanın %80'ini oyunda reklam izleyerek geçireceksin. Aldığı alana değmez
Geliştiricilerin yaşamak zorunda olduğunu bildiğim için normalde reklamları umursamam ama bu çok saçma. Normalde, seviyeler arasında bir reklam varsa, 5 saniyeyi geçmemelidir ve sonra atlayabilirsiniz. Bu oyunda, yalnızca tam uzunlukta bir reklam izlemek zorunda değilsiniz, çoğu zaman onu başka bir reklam izler. Silindi ve mümkün olduğunca çok kişinin indirmek yerine daha iyi bilmesini sağlamak için elimden gelen her şeyi yapacağım.
Oyun kötü,çünkü insanları öldürüyor.Bide kurukafamı azrailmi ne,kahkahalarla gülüyor.Oyunu gerçekten çok malsın.Acaba bu insanlar,çocuklar neden anlaşamıyor?Bu oyunlar yüzünden dövüşüyor.Şiddete maruz kalıyorlar.Sizin oyunları yüzünden yüzüzden.Bu oyun 1 bile haket, ama yıldız ama yıldız yorum yapamıyorum.Ş şiddetli maruz kalınarak,Şiddet aileden vurulur,ş sayıiddet olunarak öğrenilir,dahayim mi?İster misiniz?NTS oyun malsın tam bi,oyunu beğeniyorsun.😠😠
Oyun yükleniyor çok geç yükleniyor ama amacıaaaa güzel amaaaaa olduğunu düşünüyorum 😂amauuuuizeeeeeeeeel coooooooooooook begendiiiiim reklam cooook guzeeel gozukuyoooooooor
사라진 마법서: 빼앗긴 왕국 어드벤처 urq
Çok fazla reklam var. Her 30 saniyelik oyun için 3 dakikalık reklam izlemenizi sağlar. Hızlı bir şekilde kaldırma.
Reklamları anlıyorum ama her seviyeden sonra 2 reklam çok fazla. Birkaç seviyeden sonra kaldırıldı
Ölüm meleğinin meydan okumasını kabul etmeye hazı ... Death Incoming! apk Death Incoming! ... İOS, A. 剑侠情缘(Wuxia Online) apk 剑侠情缘(Wuxia Online).
Bu oyunu seviyorum. İyi bir teması, iyi grafikleri ve tasarımı var! Ancak, yüklenmesi çok zaman alır ve çok kanlıdır. Gecikmeyi düzeltebilirseniz, sizin için 5 yıldız!
Bir süre sonra hep geçtiğin bölümleri yeniden oynuyorsun, saçma olmuş.
Dr Living Dead (Official), Stockholm. 19.658 beğenme · 11 kişi bunun hakkında konuşuyor. Welcome to the official Dr Living Dead Facebook-page!
Oyun ne çocuklar için ne denetlemek için uygun değil. Oyunda zevkten zevk alıyor
Bu zamanın tüm reklamları gibi birçok reklama, telefonda onlarsız bir oyun oynayabileceğiniz güzel günleri hatırlıyorum ama kaç tane var ki çoğu oyun gibi oyunu mahvediyor
Seviye tekrarı sadece yaklaşık 130 seviye var ve ondan sonra tekrar ediyorlar aynı seviyeleri şimdi 3 kez geçtim. Yeni seviyeler eklenmelidir.
Oyun güzel azraile oyuyoruz şeytanlarda olur
Hitmasters gibi çocuklardan dolayı çok fazla korkunç ilerleyeceksiniz.
Çok... çok... reklam. Bu kadar çok reklam olmasaydı iyi ve eğlenceli bir uygulama olurdu. Gelire ihtiyacın olduğunu anlıyorum, ama cidden?
Oyunun kendisi kesinlikle ilginç. Ancak bu oyundaki reklamların miktarı çok saçma. Örneğin, bir şeyi bedava çevirmek için bir reklam izleme seçeneğim vardı, hayır'a bastım ve yine de bir reklam izledim. 5 dakika oynadım ve bunun 4'ü reklamdı.
Wifi kapalıyken eğlence, neredeyse tüm seviyeleri çözmesi kolay, 85'ten sonra seviyeleri tekrarlıyor. Yani temelde sadece 85 seviye var, çoğu gerçekten kolay ve bunun için ödül olmadan spam eklemekten kaçınmak için wifi'yi kapatmanız gerekiyor.
Bir seviyeye başlarken reklamların görünmesi gerçekten eğlenceli.
Oyunlar fena değil ama her bölümden sonra bir reklam ve ekstra spin istiyorsanız bir reklam ve ekstra spine hayır derseniz bir reklam var. Haydi. Bir oyun geliştirmek için para gerektiğini biliyorum ama bu kadar reklam varken kim nasıl oyundan zevk alabilir?
Oyun gibi ama çok fazla ekleme oluyor ve 152. seviyeden sonra bölümler kendini tekrar etmeye başlıyor.
Death Incoming! ጀብዱ kpvh
죽음이 온다! 어드벤처 ynny
Bu oyunu seviyorum bu benim favorilerimden biri gerçekten çok iyi ama kanı kapatabilmen için yapabilir misin
Reklamlar saçma. Oyun basit ama eğlenceli. Zorlayıcı değil ama keyif aldım. Ne yazık ki 148. seviyeye ulaştıktan sonra tekrar etmeye başlıyorlar. Hangisi üzücü.
Beyler, bu oyunda çok fazla reklamla sorunu olan her kimse, sadece wifi'nizi kapatın ve işte başlıyorsunuz!
Android için Death Incoming! APK dosyasını indirin. Death Incoming! ... Death Incoming - Gameplay Walkthrough Part 1 Levels 1-20 (Android,iOS) 10:52.
Bayıldım! Bu oyunu oynamaktan zevk alıyorum, zaman geçirmek ve biraz stres atmak için iyi. Oynaması kolay ve hangi öğeye dokunulacağını bulmaya çalışırken çok stresli değil. Death Tycoon'da, sağ alt köşede, orakçının profil simgesinin üzerinde görünür. Death Tycoon, üzerinde kafatası olan bir Maya tapınağına benziyor. Bir hazine sandığına dokunursanız ücretsiz jeton kazanabilirsiniz, ancak bir hazine sandığını açmak için jeton kazanmak için oyunu oynamaya devam etmeniz gerekir.
topuz psikopat oyun bu oyunu çocuklar üzerinde büyünce katil oluyorlar
Ya Allaha küçük çocuklara beğenirlerse büyük adamlar kadınlardayken oyundan iyi olanlar için cani yetiştirebilecek😡😡 ve kalpli insanlar hakkında fikir verebilir😤 2 verdim çünkü napalım emeğe saygı.... HEMMEN SİLDİM YORUMMAK İÇİN YÜKLEDİM...... .TAVSİYE ETMEM........NOT:Anneler babalar küçük çocuklarınıza yükletmeyin (BENCE)
Yaklaşık bir dakikadır oynuyorum ve şimdiden 7 reklam gördüm. Ne cehennem, artık saklamaya çalışmıyorlar bile
Album Corvus Steam'de
Bu oyun eğlenceli olabilir ama reklamların miktarı korkunç. Reklamlar gerekli, birkaç seviyeden sonra bazı şeyler veya bir reklam izlemeyi umursamıyorum bile ama HER dönüşte bir reklam var. Bu saçmalık. Reklamları kaldırmak için ödeme yapabilirsiniz ancak bu oyun bunun için ödeme yapmaya değmez. Yazık çünkü bu gerçekten eğlenceli olabilirdi
Bu oyun süper eğlenceli, çok fazla reklam yok ve çok sayıda görünüm ve silah var
Oyun müq 3 yıldız verdim neden bilmiyom
Oyun çok güzel anlatmaya çalıştığını anlamadım ama herkese yüklenmesini tavsiyede ederim (yorumum Üstte çıksın diye rastgele) shejjsksjwjwikjsikskskeoekejjefturkutkrukryktddfhmdmyfrkrkurktd, 5rl75dkutdk6tete65ekdk6rekyrdmyrdmy4d, 4ud5d, u5d, u5d, URD, u5e.i5r.i5rl57rl5e5k7rl75rl5e.7e75.e, 5e.7e57.5ud.5ud, u5r. 75,tukyhrri5yk5yeetkyketyej56ej5y56ekek5ye5ke5ky5keyytrkrrkk6trk7trk7tr,ue5,4uek75r.e.u5r.85rl76r8l6rl86rl8r6.i6ri6rl76ri6r.i6TI^RI^r57rl57rlk7r57rl57rl57r57r57rl57rlk7r57rl57rl5,4uek75r.e.u5r.85rl76r.
Oyun iyi başladı ama sonra pek çok reklam istenmeyen seks reklamları bile bu yüzden onu kaldırdı
Ücretsiz oyunların reklamlara ihtiyacı olduğunu anlıyorum, umurumda değil ama bu reklam miktarında saçma, her lvl'den sonra reklam izlemeniz gerekiyor ve ödül çarkını çevirdikten sonra ekliyor, süslemek istiyorsanız ekler ve biraz zaman kazanırsınız. ekstra jeton için bir eklenti izle veya atla demek ama atlarsanız reklamları herhangi bir şekilde izlersiniz ve jeton yok Kaldırdım
Çok güzel oyun ve çok farklı bir oyun ben bu oyunu çooooook beğendim👍🤩😍🥰
Pek güzel bir oyun değil bence🤨
Harika oyun ama reklam kötü reklam gelecekse oyun daha iyi olurmuş bence ben bayıldım ama yinede yani herkese tavsiye ederim
Bu oyunu seviyorum ama beni sinirlendiren bir kaç şey var sanki her seviyeye bir ekleme yapmışsın ama wifi'ni kapatabilirsin ve iyi olacaksın
Güzel oyun , sadece şunu söylemek istiyorum ki bu oyunu daha eğlenceli hale getirin , gerçekten çok çalışmanız harika , oyununuzu takdir ediyorum .
Fena devamını oku
Reklamları sever misin..? İYİ O halde ADIM SAĞA YUKARILAR çünkü oyunu sizin için aldık. Oyunun kendisi harika her bölüm 10-15 saniye sürüyor belki daha az ama oyunu sevmememin tek sebebi reklamların çok olması lütfen sorunu düzeltin