Post by natpoiriecepba on Feb 7, 2022 2:43:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Fest : Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Fest : Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ više iskustva besplatno ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Fest : Cooking Games 2022 version ▞▞▞
Ova igra je sjajna, ne morate dovlačiti hranu do osobe samo jednim dodirom i ona je već servirana. Volim to.
Ocjenjujem ovu igru s 5 zvjezdica, vrlo opuštajuća i zabavna. 😊🙌🙌
Vrlo skupa igra. Deinstaliram nakon završenog 1 restorana. Toliko besplatnih igara kuhanja da odaberete ne ovu.
Cookig Fest:משחקי בישול ארקייד rxfw
Upravo sam počeo igrati igru i tjera me da je ocijenim. Teško je nadograditi stvari jer trebate dijamante, ali morate kupiti ili pogledati mnogo dugih videozapisa
trenutno je ova lokalna igra loša loša ali nešto ima dobar miris što je ova igra je offline ova igra je za dijete ali kad mi je dosadno igram se🤫🤫🤫😑😑😒
bb
još jedan loš koji je zapeo na ope-u morao je ponovo zatvoriti, 2 minute igranja morali su stalno tapkati nadajući se da će nešto raditi dok 4 korisnika uđu, preuzimanje od 160 mb nije loše, duplo za 4 godine, ali bilo je loše kada nakon prvog otvaranja, ali ne start>216mb je! (više oglasa se učitava) Lol Lol omg
briljantna igra dobro napravljena za cijeli tim, grafika je nevjerojatna igra radi glatko
Igra ima reklame nakon svake jebene razine, ovo je stvarno neugodno. Također igra vam ne dopušta da zaradite više dragulja, ali ima visoku cijenu dragulja za svaku nadogradnju. Deinstaliram nakon 40 razina, nemam strpljenja da znam koliko ću oglasa morati vidjeti da dovršim igru...
Morate potrošiti novac samo da biste dali više stvari da prođete nivo. Ne bih vam preporučio ovu igru ikada više u životu osim ako ne želite gubiti pohranu i vrijeme😭😾💩
Bez dragulja i puno oglasa. Potrebno je malo poboljšanja
Ova igra je zabavna i jednostavna za igranje. Ako volite igre kuhanja, svidjet će vam se ova.
Glavna stvar koju volim kod ove igre je to što je izazovna
Memasak Fest:permainan memasak Arkade iyk
Ne mogu zaraditi dijamante osim ako ne pogledam 10 oglasa također sam jednom ocijenio, ali stalno tražim ocjenu i onda dok ne to učiniš, ne možeš igrati igru tako dosadnu
Super igra, jedino za one koji nemaju sredstava da dođu do dijamanata, a mogli bi kupcu više naplatiti hranu. Ali osim toga sve je u redu.
bez dragulja...ne mogu pronaći mnogo dragulja,jer ni oni ne daju nagrade...samo novac..
U redu
Oglasi, oglasi i još više oglasa. Nikad nisam vidio igru kuhanja s toliko oglasa. To je smiješno. Deinstaliranje.
Kako zabavna i ugodna igra, stvarno mi se sviđa, ali je teško kada otvaram druge trgovine
a to je komplicirano, ali je jako lijepo volim igru vrlo lijepo vrh Kitty ali to je samo glas kuhanje hvala lijepa igra o kuhanju igra za djecu i odrasle kuhanje kuhanje Tom lijepa igra Lijepo ću vrlo brzo dati ocjenu zvjezdicama
To je jako dobra igra u kojoj uživam igrati. Volio bih da ti daju plavi dragulj s tvojim pobjedom.
Ima previše novčića i ne može se nadograditi, a dijamant nije previše uvijek traži da se koristi pravi novac za kupnju dijamanta. Uskoro ću ga deinstalirati
dobra igra ali...ali mi je malo spora
to je lijepo, ali postaje dosadno, dosadno dok idete dalje, možete doći do druge stanice jer nemate dovoljno dragulja i dajete samo 2 dragulja. morate to modificirati.
Lijepo, ali zapinje dok sam igrao
Block Puzzle Gem: Jewel Blast ধাঁধা yawr
molimo učinite igru tako jednostavnom da igrač ne bi trebao trpjeti trošenje novca ili MB.
Nakon 1. faze nisam dobio čak 25 dragulja za otključavanje 2. faze. Pokušao sam ponovno igrati 1 St stage, ali nema dragulja za ponovno igranje. Dakle, ne preostaje ništa drugo nego kupiti dragulje. Morao sam deinstalirati igru jer se više ne može igrati.
previše teško nadograditi stvari, osim toga, mogla bi biti dobra igra!
dobro, ali otključavanje novog mjesta je vrlo teško
Sve je nevjerojatno. Ali odakle ćete nabaviti dijamante? Molimo vas da ih poboljšate i dajte mogućnosti da zaradite dijamante.
U redu je, baš kao i svaka druga restoranska igra upravljanja vremenom. Nema tu ništa revolucionarno. Osim toga, gotovo je nemoguće zaraditi dijamante, osim ako ne platite pravi novac, ne možete lako nadograditi alate/izbornik.
Igra mi se jako sviđa. ali ako sam završio jedan restoran kako onda mogu otključati sljedeći. 🤔 Kako mogu zaraditi dijamant 💎. Pričaj mi o tome.
Za sada su prilično dobri, ali igrao sam samo 6 ploča i bio sam prisiljen ocijeniti odmah ili tamo ili nisam mogao prije igrati svoju igru
Dobra igra, ali želim da ne morate kupovati dijamante za nadogradnju predmeta
Ovo je tako spora igra. njegova me glazba čini pospanim. ovo je tako sporo, molimo nadogradite ga. molim te učini to brzo.
Tu nam je dodana jedna stvar koja mi se ne sviđa. Davanje manje vremena za dovršetak igre